Нові короткострокові навчальні курси НУОЗ України імені П.Л. Шупика з питань воєнної медицини

Перелік короткострокових циклів з надання мед. допомоги — Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика (nuozu.edu.ua)

18.03.2022 р.

Фаховий семінар «Організація надання хірургічної допомоги в умовах радіаційного забруднення та  під час військових дій» (1 день; кафедра загальної та невідкладної хірургії). Відповідальний за проведення — доцент Мироненко О.І.

Фаховий семінар «Екстрена медична допомога на догоспітальному етапі  в особливий період» (1 день; кафедра медицини катастроф та військово- медичної підготовки). Відповідальний за проведення – доцент Кузьмін В.Ю.
Реєстрація за посиланням: https://classroom.google.com/invite/accept_token/NDc2ODUxMzg2MTc3?role=3&t=gg43phy2ypccm5co 

Фаховий семінар «Дистанційне консультування дітей і дорослих в умовах воєнного стану» (1 день; кафедра сімейної медицини). Відповідальний за проведення – професор Хіміон Л.В. Реєстрація для доступу: ludmilahimion@hotmail.com

Фаховий семінар «Актуальні питання бойової терапевтичної патології в роботе лікаря загальної практики – сімейного лікаря. Особливості уражень різними видами зброї та військові рани» (1 день; кафедра сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги). Відповідальний за проведення – Кононов О.Є.

Майстер-клас «Що робити нефрологу в умовах обмеження можливості надання нирковозамісної терапії» ( 1 день об 11:00; Кафедра нефрології та НЗТ). Відповідальний за проведення — Ас. Кучма І.Л.

«Дерматологічна допомога дітям в умовах військового стану» ( 1 день об 10:00; Кафедра дерматовенерології, алергології, клінічної та лабораторної імунології). Відповідальний за проведення — Проф. Калюжна Л.Д.

«Забезпечення психологічної реабілітації постраждалим в умовах війни» ( 1 день об 10:00; Кафедра фізичної та реабілітаційної медицини і спортивної медицини). Відповідальний за проведення — Ас. Пархоменко Д.В.

Майстер-клас «Оцінка стану постраждалого за алгоритмом MARCH на полі бою» (1 день, кафедри медицини надзвичайних ситуацій). Відповідальний виконавець: зав.кафедри Волосовець А.О. Реєстрація: nmapo.emergency@gmail.com

19.03.2022 р.

Майстер-клас «Стрес-індукована АГ та ішемія міокарді під час війни» ( 1 день об 11:00; Кафедра кардіології). Відповідальний за проведення — Проф. Долженко М.М.

Майстер-клас «Особливості серцево-легеневої реанімації під час бойових дій» ( 1 день об 11:00; Кафедра кардіології). Відповідальний за проведення — Ас. Несукай В.А.

«Рани, ранова інфекція, первинна обробка ран» ( 1 день об 10:00; Кафедра дерматовенерології, алергології, клінічної та лабораторної імунології). Відповідальний за проведення — Ас. Литвиненко Б.В.

21.03.2022 р.

Фахова школа «Особливості надання онкологічної допомоги в залежності зон бойових дій у воєнний час, алгоритми першої медичної допомого постраждалим» (2 дні — 21 та 22 березня; кафедра онкології). Викладачі: професор Гордійчук П.І., аспірант Гордійчук М.П.)

Фаховий семінар «Організація надання хірургічної допомоги під час військових дій» (2 дні — 21-22 березня; кафедра загальної та невідкладної хірургії). Відповідальний за проведення — доцент Мироненко О.І.

Фаховий семінар «Сучасні аспекти біотеоризму» (2 дні — 21-22 березня; кафедра промислової, клінічної фармації та клінічної фармакології). Відповідальний за проведення — професор Кирик Д.Л.

Фахова школа  «Найбільш поширені в умовах військового часу захворювання слизової оболонки ротової порожнини» ( 2 дні — 21-22 березня; Кафедра терапевтичної стоматології). Відповідальний за проведення —  доцент Центіло Т. Д.,  доцент Ашаренкова О. В.

Семінар «Діабетичний кетоацидоз, стресові стани у дітей з ЦД 1 типу, тактика надання термінової допомоги в умовах воєнного часу» ( 1 день об 11:00; Кафедра ендокринології). Відповідальний за проведення — Проф. Спринчук Н.А.

Майстер-клас «Важливі складові в лікуванні нефрологічних хвороб в умовах військового стану та обмеженого доступу до спеціалізованої допомоги» ( 1 день об 10:00; Кафедра нефрології та НЗТ). Відповідальний за проведення — Проф. Іванов Д.Д.

Фахова школа «Стрес-індуковані аритмії в умовах бойових дій» ( 1 день об 16:00; Кафедра функціональної діагностики). Відповідальний за проведення — Проф. Жарінов О.Й., доц. Куць В.О.

Майстер-клас «Діагностика психічних розладів, пов’язаних з умовами війни та надання невідкладної психолого-психіатричної допомоги в медіа-режимі» ( 1 день об 10:00; Кафедра психіатрії, психотерапії та медичної психології). Відповідальний за проведення — Проф. Пилягіна Г.Я., Ас. Зубатюк О.В.

«Disaster dermatology» ( 1 день об 10:00; Кафедра дерматовенерології, алергології, клінічної та лабораторної імунології). Відповідальний за проведення — Проф. Літус О.І.

22.03.2022 р.

Фаховий семінар «Надання догоспітальної допомоги пораненим з вогнепальними пошкодженнями кісток та суглобів» (2 дні — 22-23 березня; кафедра ортопедії і травматології №1). Відповідальний за проведення — професор Мовчан О.С. Ідентифікатор семінару: 951 031 0663 Код доступу: 54Hkcu

Фаховий семінар «Особливості клінічної фармакології та застосування лікарських засобів на тлі уражень і ушкоджень різними чинниками під час війни» (2 дні — 22-23 березня; кафедра промислової, клінічної фармації та клінічної фармакології). Відповідальний за проведення — доцент Коханов І.В.

Фаховий семінар «Особливості клінічної фармакології та застосування лікарських засобів на тлі уражень і ушкоджень різними чинниками під час війни» (2 дні — 22-23 березня; кафедра промислової, клінічної фармації та клінічної фармакології). Відповідальний за проведення — доцент Коханов І.В.

Фаховий семінар «Невідкладні заходи системи охорони здоров’я під час радіаційної аварії» (1 день; кафедра медицини катастроф та військово- медичної підготовки). Відповідальний за проведення – доцент Мазуренко О.В.

«Менеджмент надання реабілітаційних втручань на гострому та підгострому етапах при пораненнях і травмах» ( 1 день; Кафедра фізичної та реабілітаційної медицини і спортивної медицини). Відповідальний за проведення — Доц. Куртян Т.В.

«Венерологічна допомога в умовах війни» ( 1 день об 10:00; Кафедра дерматовенерології, алергології, клінічної та лабораторної імунології). Відповідальний за проведення — Проф. Свистунов І.В.

23.03.2022 р.

Фаховий семінар «Організація надання хірургічної допомоги під час військових дій» (2 дні — 23-24 березня; кафедра загальної та невідкладної хірургії). Відповідальний за проведення — доцент Мироненко О.І.

Фаховий семінар «Фітотерапевтичні засоби в комплексному лікування та реабілітації стресових станів в умовах воєнних дій» (1 день; кафедра фармацевтичної технології і біофармації). Відповідальний за проведення — доцент Наумова М.І.

Фаховий семінар «Організація харчування дітей в умовах воєнного часу (чи евакуаційного режиму)» (2 дні, 23-24 березня; кафедра громадського здоров’я). Відповідальний за проведення — професор Івахно О.П.

Фаховий семінар «Нагальні питання безпеки життєдіяльності і організації медико-санітарної допомоги населенню в умовах воєнних дій» (2 дні — 23-24 березня; кафедра медицини праці психофізіології та медичної екології). Відповідальний за проведення — доцент Демецька О. В.

Фаховий семінар «Невідкладні заходи системи охорони здоров’я за умов хімічних аварій та катастроф» (1 день; кафедра медицини катастроф та військово- медичної підготовки). Відповідальний за проведення – доцент Мазуренко О.В.

«Ведення хронічних дерматозів в військових умовах» ( 1 день об 10:00; Кафедра дерматовенерології, алергології, клінічної та лабораторної імунології). Відповідальний за проведення — Проф. Возіанова С.В.

24.03.2022 р.

Фаховий семінар «Надання допомоги пораненим з політравмою на полі бою, сортування, транспортування» (2 дні — 24-25 березня; кафедра ортопедії і травматології №1). Відповідальний за проведення — доцент Остапчук Р.М. Ідентифікатор семінару: 9664141830 Код доступу: 0atKtF

Фаховий семінар «Лікування  пошкоджень органів грудної та черевної порожнин  на етапах евакуації» (1 день; кафедра медицини катастроф та військово- медичної підготовки). Відповідальний за проведення – доцент Мазуренко О.В.

Фахова школа  «Найбільш поширені в умовах військового часу захворювання слизової оболонки ротової порожнини» ( 2 дні — 24-25 березня; Кафедра терапевтичної стоматології). Відповідальний за проведення —  доцент Центіло Т. Д., доцент Ашаренкова О. В.

Фахова школа  «Щелепно-лицева ортопедія воєнної доби: лікувальні, відновлювальні та реабілітаційні заходи після вогнепальних поранень та травматичних ушкоджень» ( 2 дні — 24-25 березня; Кафедра ортопедичної стоматології). Відповідальний за проведення —  доцент Клочан С. М.

Майстер-клас «Невідкладні стани в кардіології та особливості проведення реанімаційних заходів в умовах війни» ( 1 день; Кафедра терапії). Відповідальний за проведення — Ас. Снісаревська Т.П.

Майстер-клас «Диференційований підхід до лікування артритів в військовий час» ( 1 день; Кафедра терапії та ревматології). Відповідальний за проведення — Проф. Казимирко В.К., Доц. Крилова А.С.

«Інфекційні дерматологічні захворювання, які поширюються під час воєнних дій (мікози, короста, педикульоз)» ( 1 день об 10:00; Кафедра дерматовенерології, алергології, клінічної та лабораторної імунології). Відповідальний за проведення — Доц. Барінова М.Е.

25.03.2022 р.

Фаховий семінар «Організація надання хірургічної допомоги в умовах радіаційного забруднення та  під час військових дій» (1 день; кафедра загальної та невідкладної хірургії). Відповідальний за проведення — доцент Мироненко О.І.

Фаховий семінар «Вітаміни та мікроелементи. Їх значення для підтримки життєдіяльності організму в екстремальних умовах воєнного часу» (1 день; кафедра фармацевтичної технології і біофармації). Відповідальний за проведення — доцент Наумова М.І.

Фаховий семінар «Травми центральної та периферичної нервової системи» (1 день; кафедра неврології і рефлексотерапії). Відповідальний за проведення – доцент Ханенко Н.В.

«Фармація військового часу в дерматології» ( 1 день об 10:00; Кафедра дерматовенерології, алергології, клінічної та лабораторної імунології). Відповідальний за проведення — Доц. Юрчик Я.М.

Майстер-клас «Стрес індуковані неврологічні розлади» ( 1 день об 13:00; Кафедра неврології №1). Відповідальний за проведення — Проф. Слободін Т.М., Проф. Насонова Т.І.

Фаховий семінар «Тактична екстрена медична допомога при пораненнях та ушкодженнях в бойових умовах» ( 1 день, 4 год.; Кафедра паліативної і хоспісної). Відповідальний за проведення — ас. Кожан Н.Є.

Фаховий семінар «Особливості надання паліативної і хоспісної допомоги пацієнтам та членам їх сімей умовах військового часу» ( 1 день, 4 год.; Кафедра паліативної і хоспісної). Відповідальний за проведення — доц. Царенко А.В., ас. Максимова З.В., ас. Брацюнь О.П.

Майстер-клас «Перша психологічна допомога в кризових ситуаціях» (1 день; кафедра педагогіки, психології, медичного та фармацевтичного права)

Майстер-клас «Надання допомоги пораненим в умовах бойових дій (Tactical Сombat Сasualty Сare)» (1 день, кафедри медицини надзвичайних ситуацій). Відповідальний виконавець: доц. Крамарева О.Г. Реєстрація: nmapo.emergency@gmail.com

28.03.2022 р.

Фаховий семінар «Організація надання хірургічної допомоги під час військових дій» (2 дні — 28-29 березня; кафедра загальної та невідкладної хірургії). Відповідальний за проведення — доцент Мироненко О.І.

Фаховий семінар «Больові синдроми у неврології в умовах військового часу» (1 день; кафедра неврології і рефлексотерапії). Відповідальний за проведення – професор Труфанов Є.О.

Фахова школа  «Особливості надання стоматологічної допомоги в умовах ведення бойових дій» ( 2 дні — 28-29 березня; Кафедра стоматології). Відповідальний за проведення —  доцент Дахно Л. О.

Фахова школа  «Особливості організації роботи стоматологічних закладів та надання невідкладної стоматологічною допомоги цивільному населенню України в умовах воєнного часу» ( 2 дні — 28-29 березня; Відділення удосконалення молодших спеціалістів з медичною освітою за фахом «Стоматологія»). Відповідальний за проведення — к.мед.н., викладач Хлєбас С. В., викладач Габаль В. А., к.мед.н., викладач Слободяник М. В.

29.03.2022 р.

Фаховий семінар «Бойова травма опорно-рухового апарату, сортування, транспортування поранених з поля бою» (2 дні — 29-30 березня; кафедра ортопедії і травматології №1). Відповідальний за проведення — доцент Білоножкін Г.Г. Ідентифікатор семінару: 9664141830 Код доступу: 0atKtF12

Фаховий семінар «Приклади застосування ефірних олій в якості бактерицидних і ранозагоювальних засобів» (1 день; кафедра контролю якості і стандартизації лікарських засобів). Відповідальний за проведення — доцент Тодорова В.І.

Фаховий семінар «Організація первинної медичної допомоги в умовах воєнного стану» (1 день; кафедра управління охороною здоров’я та публічного адміністрування). Відповідальний за проведення — професор Гойда Н.Г.

Фахова школа  «Вогнепальні ураження щелепно-лицевої ділянки» ( 2 дні — 29-30 березня; Кафедра щелепно-лицевої хірургії). Відповідальний за проведення — професор Вєсова О. П., доцент Камінський В. В.

Майстер-клас «Алгоритми проведення серцево-легеневої реанімації при ураженні радіаційними, біологічними та хімічними агентами» ( 1 день; Кафедра терапії). Відповідальний за проведення — Ас. Снісаревська Т.П.

30.03.2022 р.

Фаховий семінар «Організація надання хірургічної допомоги під час військових дій» (2 дні — 30 березня — 1 квітня; кафедра загальної та невідкладної хірургії). Відповідальний за проведення — доцент Мироненко О.І.

Фаховий семінар «Радіаційно-хімічне забруднення довкілля в умовах воєнного часу. Виклики для громадського здоров’я» (2 дні, 30-31 березня; кафедра громадського здоров’я). Відповідальний за проведення — доцент Першегуба Я.В.

Фаховий семінар «Експрес-діагностика гострих респіраторних вірусних інфекцій в умовах воєнних дій» (1 день; кафедра вірусології). Відповідальний за проведення — професор Дзюблик І.В.

Фаховий семінар «Лікування вогнепальних ран м’яких тканин» (1 день; кафедра хірургії та проктології). Відповідальний за проведення – доцент Ватаманюк В. Ф.

31.03.2022 р.

Семінар «Посттравматичний гіпопітуітаризм, що виникає в умовах війни» ( 1 день об 11:00; Кафедра ендокринології). Відповідальний за проведення — професор Халангот М.Д.

Фаховий семінар «Особливості організації і проведення лікувально-евакуаційного забезпечення при ліквідації наслідків застосування противником засобів масового ураження» (1 год. 31- березня; дирекції інституту сімейної медицини). Відповідальний за проведення — професор Шекера О. Г.

Фаховий семінар «Сучасна система лікувально-евакуаційного забезпечення, її принципи»(1 год. 31- березня; дирекції інституту сімейної медицини). Відповідальний за проведення — професор Шекера О. Г.

Фаховий семінар «Медичне сортування. Організація та принципи медичного сортування поранених і хворих»(1 год. 31- березня; дирекції інституту сімейної медицини). Відповідальний за проведення — професор Шекера О. Г.

Фаховий семінар «Особливості організації сучасної системи лікувально-евакуаційного забезпечення військ»(1 год. 31- березня; дирекції інституту сімейної медицини). Відповідальний за проведення — професор Шекера О. Г.

Фаховий семінар «Медична евакуація»(1 год. 31- березня; дирекції інституту сімейної медицини). Відповідальний за проведення — професор Шекера О. Г.

Фаховий семінар «Воєнно-медична доктрина»(1 год. 31- березня; дирекції інституту сімейної медицини). Відповідальний за проведення — професор Шекера О. Г.

Фаховий семінар «Міжнародне право. Кодекс поведінки медичного персоналу, що приймає участь у збройних конфліктах»(1 год. 31- березня; дирекції інституту сімейної медицини). Відповідальний за проведення — професор Шекера О. Г.

Фаховий семінар «COVID19: первинна медична допомога в умовах воєнного стану»(1 год. 31- березня; дирекції інституту сімейної медицини). Відповідальний за проведення — професор Ткаченко В. І.

Майстер-клас «Правові основи трудової діяльності в умовах воєнного стану» (1 день; кафедра педагогіки, психології, медичного та фармацевтичного права)

4.04.2022 р.

Фаховий семінар «Принципи діагностики кишкових вірусних інфекцій в польових умовах» (1 день; кафедра вірусології). Відповідальний за проведення — професор Соловйов С.О.

5.04.2022 р.

Фаховий семінар «Компресійно-ішемічні ураження периферичних нервів та вертеброгенні больові синдроми» (1 день; кафедра неврології і рефлексотерапії). Відповідальний за проведення – доцент Середа В.Г.

Фахова школа  «Щелепно-лицева ортопедія воєнної доби: лікувальні, відновлювальні та реабілітаційні заходи після вогнепальних поранень та травматичних ушкоджень» ( 2 дні — 05-06 квітня; Кафедра ортопедичної стоматології). Відповідальний за проведення —  доцент Клочан С. М.

6.04.2022 р.

Фахова школа  «Особливості надання стоматологічної допомоги в умовах ведення бойових дій» ( 2 дні — 06-07 квітня; Кафедра стоматології). Відповідальний за проведення —  доцент Дахно Л. О.

7.04.2022 р.

Фаховий семінар «Особливості надання паліативної і хоспісної допомоги пацієнтам та членам їх сімей умовах військового часу» ( 1 день, 4 год.; Кафедра паліативної і хоспісної). Відповідальний за проведення — доц. Царенко А.В., ас. Максимова З.В., ас. Брацюнь О.П.

Фаховий семінар «Тактична екстрена медична допомога при пораненнях та ушкодженнях в бойових умовах» ( 1 день, 4 год.; Кафедра паліативної і хоспісної). Відповідальний за проведення — ас. Кожан Н.Є.

Фахова школа  «Допомога цивільному населенню України на догоспітальному етапі при травмах і вогнепальних пораненнях щелепно-лицевої ділянки в умовах воєнного часу» ( 2 дні — 7-8 квітня; Відділення удосконалення молодших спеціалістів з медичною освітою за фахом «Стоматологія»). Відповідальний за проведення — к.мед.н., викладач Хлєбас С. В., викладач Габаль В. А., к.мед.н., викладач Слободяник М.

11.04.2022 р.

Фаховий семінар «Лабораторна діагностика наслідків іонізуючого випромінювання на організм людини (променева хвороба)» (2 дні, 11-12 квітня; кафедра клінічної лабораторної діагностики)

12.04.2022 р.

Фаховий семінар «Невідкладні стани в неврології» (1 день; кафедра неврології і рефлексотерапії). Відповідальний за проведення – професор Труфанов Є.О.

Фахова школа «Належне застосування компонентів крові при кровотечах внаслідок поранень» (3 дні, 12-14 квітня; кафедра гематології і трансфузіології)

19.04.2022 р.

Фаховий семінар «Лабораторна діагностика наслідків іонізуючого випромінювання на організм людини (променева хвороба)» (2 дні, 11-12 квітня; кафедра клінічної лабораторної діагностики)

Майстер-клас «Стрес як причина розвитку невідкладних станів в ендокринології. Лабораторна діагностика » (2 дні, 19-20 квітня; кафедра клінічної лабораторної діагностики)

22.04.2022 р.

Фаховий семінар «Особливості надання паліативної і хоспісної допомоги пацієнтам та членам їх сімей умовах військового часу» ( 1 день, 4 год.; Кафедра паліативної і хоспісної). Відповідальний за проведення — доц. Царенко А.В., ас. Максимова З.В., ас. Брацюнь О.П.

Фаховий семінар «Тактична екстрена медична допомога при пораненнях та ушкодженнях в бойових умовах» ( 1 день, 4 год.; Кафедра паліативної і хоспісної). Відповідальний за проведення — ас. Кожан Н.Є.

26.04.2022 р.

Фаховий семінар «Токсичні, радіаційні ураження нервової системи. Ураження нервової системи при дії фізичних факторів» (1 день; кафедра неврології і рефлексотерапії). Відповідальний за проведення – доцент Сулік Р.В.

17.05.2022 р.

Фаховий семінар «Тактична екстрена медична допомога при пораненнях та ушкодженнях в бойових умовах» ( 1 день, 4 год.; Кафедра паліативної і хоспісної). Відповідальний за проведення — ас. Кожан Н.Є.

Фаховий семінар «Особливості надання паліативної і хоспісної допомоги пацієнтам та членам їх сімей умовах військового часу» ( 1 день, 4 год.; Кафедра паліативної і хоспісної). Відповідальний за проведення — доц. Царенко А.В., ас. Максимова З.В., ас. Брацюнь О.П.

Фахова школа «Належне застосування компонентів крові при кровотечах внаслідок поранень» (3 дні, 17-19 травня; кафедра гематології і трансфузіології)

8.06.2022 р.

Фаховий семінар «Особливості надання паліативної і хоспісної допомоги пацієнтам та членам їх сімей умовах військового часу» ( 1 день, 4 год.; Кафедра паліативної і хоспісної). Відповідальний за проведення — доц. Царенко А.В., ас. Максимова З.В., ас. Брацюнь О.П.

Фаховий семінар «Тактична екстрена медична допомога при пораненнях та ушкодженнях в бойових умовах» ( 1 день, 4 год.; Кафедра паліативної і хоспісної). Відповідальний за проведення — ас. Кожан Н.Є.

Без визначеної дати

Фаховий семінар «Важливі навички корекції психічного стану людини, яка пережила травматичний стрес під час критичного інциденту воєнного часу, що запобігають формуванню тяжких післястресових порушень. Частина 2» (1 день; кафедра сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги). Відповідальний за проведення – Матвієць Л.Г.

Фаховий семінар «Допомога вагітним у період воєнних дій. Позалікарняні пологи. Тактика сімейного лікаря» (1 день; кафедра сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги). Відповідальний за проведення – Сіліна Т.М.

Фаховий семінар «Невідкладна позагоспітальна допомога в умовах воєнного часу. 3 частини» (1 день; кафедра сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги). Відповідальний за проведення – Галушко О.А.

Фаховий семінар «Вогнепальні та вибухові черепно-мозкові поранення» (1 день; кафедра сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги). Відповідальний за проведення – Кононов О.Є.

Фаховий семінар «Бойові травми обличчя та шиї» (1 день; кафедра сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги). Відповідальний за проведення – Кононов О.Є.

Фаховий семінар «Грип та інші ГРЗ/ГРВІ в умовах війни: клініка, діагностика та лікування в екстремальних умовах» (1 день; кафедра інфекційних хвороб). Відповідальний за проведення – професор Дуда О.К., доцент Бойко В.О.

Фаховий семінар «Кишкові інфекції в умовах війни: клініка, діагностика та лікування в екстремальних умовах» (1 день; кафедра інфекційних хвороб). Відповідальний за проведення – доцент Голуб А.П.,  доцент Сухов Ю.О.

Фаховий семінар «Ангіни, тонзиліт та інші захворювання верхніх дихальних шляхів в умовах війни: клініка, діагностика та лікування в екстремальних умовах» (1 день; кафедра інфекційних хвороб). Відповідальний за проведення – доцент Печінка А.М., доцент Коцюбайло Л.П.

Фаховий семінар «Клінічні прояви та перша допомога особам з бойовою та оперативною стресовою реакцією» (1 день; кафедра загальної, дитячої, судової психіатрії та наркології). Відповідальний за проведення – професор Мішиєв В. Д., професор Михайлов Б.В., професор Гриневич Є. Г., професор Омелянович В.Ю., асистент Кузнецов І. В. On-line з використанням ресурсів Google Classroom, Zoom

«Дотримання правил радіаційної безпеки» (1 день, кафедра ядерної медицини, радіаційної онкології та радіаційної безпеки)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*