Аспірант кафедри загальної та невідкладної хірургії проходить навчання за програмою «2020 Global Medical Training and Sharing Projects for the Foreign Medical Team» в м.Сеул, Південна Корея.

Аспірант кафедри загальної та невідкладної хірургії Ігнатьєва Анастасія Геннадіївна проходить навчання за програмою «2020 Global Medical Training and Sharing Projects for the Foreign Medical Team» в м.Сеул, Південна Корея за спеціалізацією «Пластична естетична та реконструктивна хірургія».

Період перебування в м.Сеул для лікарів з 24.10.2020 по 06.12.2020. Стажування організовано за підтримки WongWang National Medical University, під керівництвом якого знаходиться 22 профільні лікарні.

Серед більше ніж 700 кандидатів з України на стажування у Південній Кореї було відібрано 11 лікарів за спеціалізацією ортопедія та травматологія, щелепно-лицева хірургія, дерматологія, ЛОР-хірургія та пластична хірургія. Навчання проходить за міжнародною участю у лікувальних центрах Gowonworld Plastic Surgery, Ruby Plastic Surgery, CM hospital, Kimsangsoo micro hospital. Програма організована з-за підтримки Міністерства Охорони Здоров’я Південної Кореї.

В період бурхливого розвитку пластичної хірургії в Україні, неймовірно важливо отримувати міжнародний досвід та знання у країн-лідерів в цій сфері.

Обсуждение закрыто.