Іванченко Роман Вікторович

Іванченко Роман  Вікторович — кандидат медичних наук, асистент кафедри загальної та невідкладної хірургії НМАПО імені П.Л.Шупика

1982 р.н., закінчив 1-й медичний факультет Дніпропетровської державної медичної академії у 2006 році та інтернатуру за спеціальністю «хірургія» у 2009 році. В тому ж році вступив до клінічної ординатури  НМАПО імені П.Л. Шупика, яку успішно закінчив в 2011 р. Під час навчання в клінічній ординатурі виявив здібності до науково-дослідної роботи,  у зв’язку з чим був рекомендований до вступу в аспірантуру

Після закінчення клінічної ординатури, в грудні 2011року вступив до аспірантури заочної форми навчання в НМАПО імені П.Л. Шупика, кафедри загальної та невідкладної хірургії. . Вступні іспити та кандидатський мінімум здав на відмінно. У червні 2012 року було затверджено тему  кандидатської дисертації: «Обґрунтування хірургічної тактики та раннього ентерального харчування при гострій непрохідності тонкої кишки».

За час навчання в інтернатурі, клінічній ординатурі та аспірантурі став кваліфікованим хірургом, виконує складні хірургічні втручання, отримав першу кваліфікаційну категорію за фахом «хірургія» у 2015 р.

З вересня 2011 р. по грудень 2017 р. працював лікарем-хірургом ургентної допомоги хірургічного відділення Київської міської клінічної лікарні № 6, впроваджував  нові методики обстеження і лікування хірургічних хворих, охоче співпрацював з колегами,  ділився досвідом з лікарями-інтернами кафедри.

В 2016 р. захистив дисертаційну роботу та отримав науковий ступінь кандидата медичних наук.

У 2017 р. на конкурсній основі прийнятий на посаду асистента кафедри загальної та невідкладної хірургії НМАПО імені П.Л. Шупика,  де працює по теперішній час.

Іванченко Роман  Вікторович дисциплінований, цілком віддає себе роботі, користується заслуженою повагою та авторитетом серед колег, співробітників кафедри та серед хворих.

Обсуждение закрыто.